Στην έξοδο οι Δομάζος και Αντωνιάδης

Στην έξοδο οι Δομάζος και Αντωνιάδης

Gazzetta team
Στην έξοδο οι Δομάζος και Αντωνιάδης

bet365

Ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης είχαν γραπτώς υποβάλει τις παραιτήσεις τους από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτές θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της Τρίτης!

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού είχαν υποβάλει από χθες γραπτώς τις παραιτήσεις τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Άλλωστε, ο Αντώνης Αντωνιάδης είχε δηλώσει πως υπάρχει η επιταγή του Πρίγκιπα με αποτέλεσμα να υπάρξει «ρήξη» με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ο Μίμης Δομάζος πίστεψε τον Τσάκα και ήταν στην 16άδα του Πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικο Συμβούλιο που δεν έγινε σήμερα, όπου θα εκλεχτούν τα νέα μέλη με τους παλαίμαχους άσους να αποτελούν πιθανότατα παρελθόν. Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό και στο ΔΣ θα τεθεί το ζήτημα αποχώρησής τους, με τους δυο προαναφερθέντες να βρίσκονται κοντά στην έξοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα