Τα δείχνει ή... τελειώνει

Τα δείχνει ή... τελειώνει

Gazzetta team
Τα δείχνει ή... τελειώνει

bet365

Η μέρα της... κρίσης έφτασε για τον Παναθηναϊκό και το πριγκιπικό σίριαλ, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να περιμένουν ως τις 1 το μεσημέρι να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα 28 εκατ. ευρώ.

Μετά από 16 σχεδόν μήνες θα μπει οριστικά τέλος στην υπόθεση του πριγκιπικού ενδιαφέροντος για το Τριφύλλι, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Η ΠΑΕ εξάλλου παρέδωσε χθες τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ., ενώ η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ αντίστοιχα έδωσε τη λίστα με τα 16 ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι μέχρι τις 11 το πρωί θα έχουν μπει στην Πειραιώς τα 28 εκατ. ευρώ, στα οποία και ορίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Αυτή την ώρα άλλωστε θα πάει στην τράπεζα το μέλος του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ, Γιώργος Στάμος, ενώ από τις 9 ήδη οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα έχουν έρθει σε επικοινωνία για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο κ.Στάμου θα επιβεβαιώσει ότι όντως μεταφέρθηκε το συγκεκριμένο ποσό από την Barcleys στον ειδικό λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αν αυτό τελικά συμβεί, θα πάρει από την τράπεζα το αποδεικτικό και θα το πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και θα τον περιμένουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως οι «πράσινοι» αλλάζουν σελίδα. Στο Τριφύλλι πάντως θα κάνουν υπομονή μέχρι και το μεσημέρι, οπότε κλείνουν οι τράπεζες για να δουν αν θα μπει τελικά το έμβασμα, με το Δ.Σ. να έχει οριστεί για τις 13:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα