Οριστικά τέλος ο Οικονόμος

Οριστικά τέλος ο Οικονόμος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Και επίσημα παρελθόν αποτελεί από την Football League 2 αποτελεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς δήλωσε την παραίτησή του και δεν ορίστηκε ο αγώνας με την Ζάκυνθο.

Ακόμα μία ομάδα, μετά τον Εθνικό Αστέρα, αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς από σήμερα αποτελεί παρελθόν αποτελεί παρελθόν από αυτό και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Ο σύλλογος από την Λάρισα τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να φτάσει στο σημερινό τέλμα.

Η αρχή έγινε όταν χάθηκε η άνοδος στην Football League, γεγονός που « έδιωξε» οριστικά την μέχρι τότε διοίκηση του συλλόγου η οποία δεν ήταν διατεθειμένη να επενδύσει χρήματα για ακόμα μία χρονιά στην Γ Εθνική.

Την τύχη της ομάδας λοιπόν ανέλαβαν άνθρωποι από την πόλη της Τσαριτάνης, που πραγματοποίησαν μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανό τον Οικονόμο. Αυτό όμως δεν κατέστει δυνατό και έτσι από σήμερα το τέλος είναι οριστικό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα