«Καινούρια αρχή»

«Καινούρια αρχή»

Gazzetta team
«Καινούρια αρχή»

bet365

Ο Χουάν Ρότσα μίλησε για την νέα αρχή που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός το 2013, αναφέρθηκε στον Καζιγιάμα αλλά και στις υπόλοιπες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο Novasports:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά:

Αισιοδοξούμε πως θα πάμε καλύτερα. Ελπίζω το παιχνίδι με την Βέροια να ήταν μια κακή παρένθεση, γιατί ήταν όντως ένα πολύ κακό παιχνίδι και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, μετά από αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Παίζουμε στο γήπεδο μας, τα παιδιά ξεκουράστηκαν λίγο και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι. Αγωνιστικά πρέπει να έχουμε ως βάση την απόδοση που είχαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να πάμε καλά.

Για την δουλειά που έγινε στην διακοπή του πρωταθλήματος:

Περισσότερο ξεκουράστηκαν οι παίκτες, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της άδειας που άρχισε μετά το παιχνίδι με την Προοδευτική μέχρι τις 27 του μηνός. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς. Από εκεί και πέρα ήταν μια καλή ευκαιρία για να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Όμως δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά έτσι είναι στην περίοδο των γιορτών και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αυτό το κομμάτι, γιατί και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους.

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή συστήματος στα επόμενα παιχνίδια:

Όχι, εμείς παίζουμε το στυλ που παίζουμε και προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι, γιατί πρέπει να δουλέψουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να προσαρμοστούν οι παίκτες και να ξέρουν ότι αυτό είναι το παιχνίδι μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουμε το σύστημα μας...

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό:

Τα πράγματα είναι αρκετά ισορροπημένα στο πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός προέρχεται όντως από μια περίοδο τεσσάρων μηνών με θετική παρουσία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην κοιτάξουμε τόσο πολύ τον αντίπαλο, αλλά τον εαυτό μας, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Όντως - και αυτό το ξέρουμε όλοι- αυτή η ήττα από την Βέροια, προκάλεσε αρκετούς κραδασμούς στην ομάδα. Θέλουμε να αφήσουμε στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε τώρα τον αγώνα με τον Λεβαδειακό με την αισιοδοξία ότι θα συνεχίσουμε εκεί που μείναμε πριν την αναμέτρηση με την Βέροια.

Για το αν το 2013 είναι η ευκαιρία για μια καινούργια αρχή για τον Παναθηναϊκό:

Το ελπίζουμε. Αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να το κουβεντιάσουμε τώρα. Είναι κάποια πράγματα που έχω πει από την πρώτη στιγμή, ότι πρέπει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Ελπίζουμε να χτίσουμε με υπομονή, μια ομάδα σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικό. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να δουλέψει το θέμα παρακολούθησης των παικτών τους επόμενους μήνες, ώστε την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούμε με ποδοσφαιριστές που θα έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και να γίνει η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική από το καλοκαίρι και μετά.

Γι' αυτό ζητάμε υπομονή, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που για μένα έχει μια ιδιαιτερότητα. Και αυτό γιατί στον Λεβαδειακό παίζει ο Μάουρο Πόι, όπου ήμουν συμπαίκτης με τον πατέρα του στην Εθνική Αργεντινής. Συμμετείχαμε σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη υπομονή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας το 1973. Είχαμε κάνει 45 ημέρες προετοιμασία, για να προσαρμοστούμε στο υψόμετρο της Βολιβίας. Αν και ο πατέρας του Πόι ήταν παίκτης της μεγάλης αντιπάλου μας, της Ροζάριο Σεντράλ, γίναμε φίλοι και τα έφερε έτσι η ζωή ο γιος του να είναι αντίπαλος μου το Σάββατο. Εγώ στον πάγκο και αυτός στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το λέω για να χαλαρώσουμε λίγο την ατμόσφαιρα για εμάς και ελπίζουμε τα παιδιά να είναι καλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε υπομονή και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θέλω πάρα πολύ να πιστεύω ότι ήταν μια κακή παρένθεση το παιχνίδι μας στην Βέροια.

Για το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού, τις κινήσεις που έχουν γίνει για την νέα σεζόν και τις πρώτες εντυπώσεις από τον Καζιγιάμα:

Είναι παιδιά που είναι σε πολύ καλή ηλικία. Έτσι και αλλιώς, είναι για μετά το καλοκαίρι. Έχουμε ανάγκη για καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές... Για τον Καζιγιάμα, είναι λίγες ημέρες μαζί μας. Προσπαθώ να φανταστώ πως μπορεί να αισθάνεται ο ίδιος, που έχει έρθει σε μια ξένη χώρα τόσο μακρινή, με διαφορετική γλώσσα... Φαίνεται ένας κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής και αν του δοθεί η ευκαιρία να παίξει, θα δείξει τον εαυτό του. Φαίνεται ότι του αρέσει η παρουσία του στον Παναθηναϊκό και βλέπει με θετικό μάτι την μετακίνηση του εδώ. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος και ελπίζω να βοηθήσει στο μέλλον, αν θα έχει την ευκαιρία να παίξει μέχρι το καλοκαίρι.

Για το αν υπάρχει η προοπτική μεταγραφών αυτή την περίοδο:

Δεν το ξέρω... Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, το δηλώνει και η διοίκηση, αλλά νομίζω ότι θα προχωρήσουμε με υπομονή, ώστε να χτίσουμε την ομάδα με βάση το σκεπτικό που έχουμε, την παρακολούθηση των παικτών. Και αυτό, για να έχουμε μικρό περιθώριο αποτυχίας σε έναν ποδοσφαιριστή.

Αυτό είναι που πιστεύω ότι θα είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Και για την επόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικός από τον σημερινό Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι υπήρχε πίεση χρόνου, ήταν νωρίς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπήρχε νέα διοίκηση. Τώρα έχουμε έξι μήνες, που δεν είναι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν όλα τα μέσα για να βρούμε και να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν στον Παναθηναϊκό, θα έχουν μια καλή τιμή... Όλο το πακέτο ενός παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Καμία φορά οι βιαστικές κινήσεις δεν ωφελούν. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός για να πετύχει και να έχει κάτι καλό. Γι' αυτό λέω υπομονή και προχωράμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα