Η 16άδα του Πρίγκιπα!

Η 16άδα του Πρίγκιπα!

Gazzetta team
Η 16άδα του Πρίγκιπα!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η λίστα με το Δ.Σ του Πρίγκιπα παραδόθηκε ενόψει της αυριανής deadline για τα 28 εκατομμύρια. Ξεχωρίζουν ο Δομάζος που ζήτησε υπομονή και ο Στεφάνου!

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή κατά τη διάρκεια του οποίου μεταξύ άλλων παραδόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 16 μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη του ποσού των € 28 εκατομμυρίων. Στο ραντεβού συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής καθορισμένης συνάντησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Τα ονόματα είναι τα εξής:

Πρίγκιπας Φειζάλ – Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Πρίγκπας Αμπνουλαζίζ (Ο αδερφός του Φεϊζάλ)
Μπασίτι Αζίζ (Δικηγόρος)
Βλάσης Τσάκας
Στέφανος Αυγουλέας – (Μέλος και του ΔΣ του ερασιτέχνη)
Μίμης Δομάζος (Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού)
Γιάννης Μαρακάκης (Δικηγόρος)
Άγγελος Δέλλας (Ιδιοικτήτης ξενοδοχείων)
Σταύρος Δαϊλάκης (Πρώην βουλευτής ΝΔ)
Γιώργος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
Αλέξανδρος Τσατσαρώνης (Αντιπρόσωπος φαρμάκων)
Δημήτρης Σάρρας (Οδοντίατρος)
Κωνσταντίνος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
Κωνσταντίνος Κουδούνας (Έμπορος)
Αναστάσιος Στεφάνου (Συνταξιούχος)
Αδελαϊς Τελώνη-Βαρθακούρη

Από κει και πέρα, και για καθαρά τυπικούς λόγους, παραιτήθηκε το υπάρχον Δ.Σ της ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρχει λόγος για ακόμη μία δικαιολογία του Τσάκα ενόψει της αυριανής ημέρας, όπου πρέπει να μπουν τα 28 εκατομμύρια. Εξάλλου, αυτό είναι που μετράει και όχι τα όποια ονόματα δόθηκαν στη λίστα της δημοσιότητας.

Δομάζος: «Όλα θα πάνε καλά»

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της λίστας, ο Μίμης Δομάζος μιλώντας στον NovaSportfm, υπογράμμισε:

««Κάντε υπομονή και θα δείτε τι θα γίνει. Λίγες ώρες έμειναν. Εγώ είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό και για όλους μας. Παραιτήθηκα από το Δ.Σ. εγγράφως. Αυριο, στη 1 το μεσημέρι, θα τα μάθετε όλα. Εγώ μπήκα σ’ αυτή την ιστορία, γιατί πείστηκα ότι όλα είναι αληθινά, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Στηρίζουμε τον πρίγκιπα για το καλό του Παναθηναϊκού. Όλα τα κάνω για το καλό του Παναθηναϊκού», υποστήριξε ο Δομάζος και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, ζήτησε από όλο τον κόσμο της ομάδας να περιμένει την αυριανή μέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα