«Δεν έχει αποφασίσει ο Ολαϊτάν»

Απόστολος Παγώνης
«Δεν έχει αποφασίσει ο Ολαϊτάν»

bet365

Ο μάνατζερ του Μάικλ Ολαϊτάν, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε για την μετακίνηση του πελάτη του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος του Ολαϊτάν μίλησε στο «Αθλητικό Μητρόπολις» χωρίς να δώσει ξεκάθαρη απάντηση που θα καταλήξει ο πελάτης του. «Και οι δύο περιπτώσεις έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Πιστεύω ότι η επιλογή του θα είναι η πιο σωστή για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Πάντως η επιθυμία τού παίκτη είναι να παραμείνει έως το καλοκαίρι στη Βέροια, όποια ομάδα κι αν πάρει τα δικαιώματά του».

Για τις φήμες περί συμφωνίας ΠΑΟΚ-Ολαϊτάν είπε: «Όλα αυτά που ανέφεραν περί συμφωνίας τού παίκτη με τον ΠΑΟΚ ήταν λανθασμένα. Πάντως σήμερα, ο παίκτης δεν έχει πάρει οριστική απόφαση, αν και συγκλίνει σίγουρα προς κάποια πλευρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα