Μια ανάσα από Ντιέ η Ξάνθη

Gazzetta team
Μια ανάσα από Ντιέ η Ξάνθη

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σερζ Ντιέ βρίσκεται η Ξάνθη. Οι ακρίτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Ιβοριανό μέσο και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα Πέμπτη.

Με την ομάδα να πηγαίνει πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο, οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μια από τις πρώτες κινήσεις θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Σερζ Ντιέ. Ο αρχηγός της Καβάλας τα έχει βρει σε όλους με τους Ξανθιώτες και το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της ομάδα του.

Ο Ιβοριανός μέσος έχει πιέσει τους Καβαλιώτες και οι πληροφορίες λένε πως τελικά τα βρήκαν οι δύο πλευρές και ίσως και σήμερα η Ξάνθη ανακοινώσει την απόκτησή του και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα