Τέλος ο Μπέλιτς από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Μπέλιτς από τον Ατρόμητο

Μάκης Σταθάτος
Τέλος ο Μπέλιτς από τον Ατρόμητο

bet365

Η έλευση του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου σηματοδοτεί αλλαγές, καθώς ο Νίκολα Μπέλιτς ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Την Πέμπτη «3/1» πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Αγγελόπουλο και του Σέρβου ποδοσφαιριστή που βρισκόταν με τον εκπρόσωπό του.

Στη συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου τους ανακοίνωσε ότι ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω των πολλών επιλογών που δημιούργησε η απόκτηση του Φάμπιο.

Ο Μπέλιτς που έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο πήρε το «πράσινο φως» για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του κατά την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου και στην συνέχεια να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Στη φετινή περίοδο ο Νίκολα Μπέλιτς αγωνίστηκε στα 15 παιχνίδια του α' γύρου, στα δύο ματς με τη Νιούκαστλ για το Europa League και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα