«Ντόπες» από Αναστόπουλο

«Ντόπες» από Αναστόπουλο

Gazzetta team
«Ντόπες» από Αναστόπουλο

bet365

Στον παράγοντα ψυχολογία έδωσε μεγάλο βάρος ο Νίκος Αναστόπουλος κατά την διάρκεια της πρώτης ομιλίας που είχε με τους παίκτες του στον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Σπανό να παρακολουθεί την προπόνηση.

«Θέλω να είμαστε ενωμένοι και θα τα πάμε πολύ καλά. Μαζί θα τα αλλάξουμε όλα. Θέλω υγεία στα αποδυτήρια. Αν υπάρχει υγεία εκεί, τότε θα βγαίνει και στο γήπεδο. Θα το δείτε. Είστε όλοι καλοί παίκτες και αυτό θέλω να το βγάλουμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Εξάλλου είναι δεδομένο ότι ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ πιστεύει πολύ στο υλικό με το οποίο καλείται να δουλέψει στον Ατρόμητο και θεωρεί ότι με κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές θα υπάρξει διαφορετική εικόνα στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα