«Ψάχνεται» κυρίως σε Ιταλία ο Τοροσίδης

«Ψάχνεται» κυρίως σε Ιταλία ο Τοροσίδης

Δημήτρης Τομαράς
«Ψάχνεται» κυρίως σε Ιταλία ο Τοροσίδης

bet365

Οι πληροφορίες από Ιταλία και Γερμανία θέλουν τους Καζιάνη και Κουτσολιάκο να αναζητούν ακόμα ένα καλό συμβόλαιο για τον Βασίλη Τοροσίδη στις δύο χώρες.

Ο διεθνής αρχηγός του Ολυμπιακού καταβάλλει μέσω των δύο συγκεκριμένων ατζέντηδων τις τελευταίες του προσπάθειες αυτό το διάστημα μήπως και βρει ένα καλό συμβόλαιο σε Ιταλία ή Γερμανία. Ο Καζιάνης έχει αναλάβει τις επαφές με ιταλικούς συλλόγους και ο Κουτσολιάκος τις συζητήσεις με γερμανικές ομάδες. Η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει ότι ο βασικός ατζέντης του Τοροσίδη (σ.σ. Καζιάνης) είναι ξανά στην γειτονική χώρα για νέες κουβέντες.

Από τις επαφές αυτές θα φανεί το εάν θα βγει κάποιο ουσιαστικό νέο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Παραμένει ωστόσο αβέβαιο εάν θα καταφέρουν (ή ο ένας ή ο άλλος) να βρουν άμεσα ομάδα για τον Τοροσίδη. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πιέζει για μία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απάντηση από τον δεξιό του μπακ έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τον προγραμματισμό του. Μοιραία ο Τοροσίδης με βάση τα νέα δεδομένα είναι ακόμα... μετέωρος.

* Την ίδια ώρα δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει αλλάξει μάνατζερ ενώ από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό προέκυπτε ότι το πιο πιθανό είναι να μην φύγει ούτε αυτός ούτε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ως δανεικοί τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα