Επιστροφή Ορφανού στον Απόλλωνα;

Gazzetta team
Επιστροφή Ορφανού στον Απόλλωνα;

bet365

Στις προπονήσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει ένας παλιός γνώριμος των «ροσονέρι».

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ορφανό που ήταν μέλος των Ποντίων την εποχή που ο σύλλογος αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια. Ο 30χρόνος κεντρικός μέσος με θητεία σε ΠΑΟΚ, Καβάλα και Εργοτέλη τραυματίστηκε σοβαρά το 2011 στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση Επανομής όπου και υπέστη ρήξη χιαστών. Έκτοτε ο Ορφανός δεν κατέστη δυνατόν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο τελευταίος πριν από λίγες μέρες ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει στις προπονήσεις προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος όσον αφορά την φυσική του κατάσταση αίτημα που έγινε δεκτό από τους διοικούντες. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωτοπόρων κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί συμβεί στη συνέχεια.

Αντίθετα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Απόλλωνα έκανε το μοναδικό έως τώρα μεταγραφικό απόκτημα των «ροσονέρι» Γιώργος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Μetrosport»:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είναι μεγάλη ομάδα και την παρακολουθούσα στην Α΄ Εθνική. Έχει ιστορία και από τότε που έφυγα από τη Νίκη Βόλου δέχθηκα σε συνεννόηση με την Ξάνθη την πρόταση που μου έγινε.

Έχω μιλήσει και με τον προπονητή και με μέλη της διοίκησης, έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα. Έχει ήδη μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, μόνος στόχος είναι η άνοδος και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Ο Ουέλιγκτον, που παίζαμε μαζί στη Νίκη και είναι κολλητός μου, μου είπε τα καλύτερα για τον Απόλλωνα, ότι έχει φοβερούς οπαδούς, που ακολουθούν πιστά την ομάδα και δημιουργούν πολύ καλό κλίμα. Μου είπε ότι τον στήριξαν πολύ όσο ήταν κάτοικος Καλαμαριάς».

Ο νεαρός μέσος θα κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχή κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη παιχνίδι στο οποίο θα επιστρέψει και ο Αλέξης Πασιαλής που εξέτισε την τιμωρία του σε αντίθεση με τον Αντώνη Μανουσάκη που θα εκτίσει τη δική του.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα