Τσάκας: «Κατάθεση την Παρασκευή»

Τσάκας: «Κατάθεση την Παρασκευή»

Gazzetta team
Τσάκας: «Κατάθεση την Παρασκευή»

bet365

Ο Βλάσης Τσάκας βρίσκεται στην Αθήνα και ισχυρίστηκε πως οι κινήσεις της πλευράς του Πρίγκιπα Φεϊζάλ θα γίνουν την Παρασκευή για να καταθέσει τα χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του Βλάση Τσάκα, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους του Παναθηναϊκού και του Πρίγκιπα ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Πάντως, η κρίσιμη μέρα είναι η Παρασκευή, μιας και τότε υπάρχει ραντεβού με την τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου ο πρίγκιπας να καταθέσει τα 28 εκατ. ευρώ.

Την προσεχή Τρίτη, όπως όλα δείχνουν θα γίνει το 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο και στην Ελλάδα θα βρίσκεται ο πατέρας του Φεϊζάλ, όπως και νομικός σύμβουλος από την Σαουδική Αραβία και μετά αναμένεται να οριστεί Γ.Σ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα