«Ανακοίνωσε» Σπυρόπουλο!

Θοδωρής Βασίλης
«Ανακοίνωσε» Σπυρόπουλο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Πανιώνιο ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή για τον Ιούνιο.

Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν τα βρήκε με τους «κυανέρυθρους» για νέο συμβόλαιο, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είδε το φως της δημοσιότητας. Πλέον και αφού μπήκαμε στο 2013, οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα για διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι, απέστειλαν έγγραφο στον Πανιώνιο, με το οποίο ενημέρωσαν και επίσημα τους Νεοσμυρνιώτες ότι μιλούν με τον ποδοσφαιριστή τους.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί ότι τα έχει βρει με τον παίκτη, ο οποίος τον Ιούνιο, όταν και μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, θα φορέσει τα πράσινα. Να θυμίσουμε ότι στις επαφές του Σπυρόπουλου με την νυν ομάδα του υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο παίκτης είχε ενημερωθεί ότι αν δεν υπογράψει θα μπει στο «ψυγείο». Σε περίπτωση που το «τριφύλλι» τα βρει με τον παίκτη, είναι πιθανόν να ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις με τον σύλλογό του, προκειμένου να μετακομίσει νωρίτερα στην Παιανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα