Μοίρασαν τρόφιμα και ρούχα οι Ιερολοχίτες

Μοίρασαν τρόφιμα και ρούχα οι Ιερολοχίτες

Γιώργος Φραδελάκης
Μοίρασαν τρόφιμα και ρούχα οι Ιερολοχίτες

bet365

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη, «Ιερολοχίτες», δίνοντας βοήθεια σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Οι οπαδοί των «κιτρίνων» έδειξαν ότι η δράση τους δεν περιορίζεται μόνο εντός γηπέδων, αλλά μπορούν να προσφέρουν και πολύτιμη βοήθεια τις ημέρες των γιορτών σε συνανθρώπους μας. Ο σύνδεσμος «Ιερολοχίτες» προσέφερε ρούχα και τρόφιμα, τα οποία συγκέντρωσαν οι φίλοι του Άρη, μοιράζοντάς τα σε εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγαρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά όλα τα αδέλφια για την άμεση ανταπόκριση που έδειξαν μετά το κάλεσμά μας για συλλογή ρουχισμού και τροφίμων. Σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, βοηθήσαμε όλοι μαζί ανθρώπους -μικρούς και μεγάλους- που το έχουν ανάγκη. Μέλη του Συνδέσμου επισκέφτηκαν τις ενορίες Ιωάννου Χρυσοστόμου και Προφήτη Ηλία, όπως και το Παπάφειο και το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγαρίου και μοίρασαν λίγη ανθρωπιά και αγάπη που τόσο λείπει στις μέρες μας.

Καλή Χρονιά να έχουμε! ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ-1970

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα