Συμφωνία για Τάτο

Νίκος Τσιώκος
Συμφωνία για Τάτο

bet365

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κρήτη, ο Πλατανιάς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ανδρέα Τάτου και απομένει η απάντηση του παίκτη.

Κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Τάτου φαίνεται πως βρίσκεται ο Πλατανιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, οι Χανιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού μέσου με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, αναφέρουν πως απομένει η θετική απάντηση του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να... μετακομίσει στα Χανιά. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών.

Κοιτάζουν στο εξωτερικό για επιθετικό

Παράλληλα, στον Πλατανιά έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην αγορά του εξωτερικού, απ' όπου σκοπεύουν να αποκτήσουν έναν επιθετικό. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουν περιπτώσεις παικτών στο Βέλγιο, στη Γερμανία και στη Γαλλία, ενώ φέρονται να είναι κοντά σε μια εξ' αυτών. Τέλος, από το... μικροσκόπιο περνάνε ακόμη ένας Έλληνας και ένας ξένος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα