Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Πανιώνιος

Δημήτρης Τομαράς
Ευχαριστήριο της ΠΑΕ Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την οικογένεια Σκούρα που προσέφερε τις εγκαταστάσεις της για την προετοιμασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Νεοσμυρνιωτών επισημαίνει τα εξής: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ευχαριστεί την οικογένεια Σκούρα για την προσφορά των εγκαταστάσεών της για την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και για την κάλυψη όλων των εξόδων της διαμονής της.

Σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, όλοι οι γνήσιοι Πανιώνιοι ας σταθούν στο πλευρό του συλλόγου, όπως έκανε και η οικογένεια Σκούρα, δείχνοντας την αγάπη τους για το σύλλογο. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία καλή δημιουργική και αγωνιστική κυανέρυθρη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα