«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

Θάνος Σαρρής
«Η Τσέλσι μπορεί το Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δήλωσε «παρών» στο γήπεδο και τονίζει ότι το τρένο της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει περάσει, υποστηρίζοντας ότι οι «Μπλε» μπορούν να πάρουν το Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ο Φράνκι με δύο γκολ στο ματς με την Έβερτον έδειξε ότι έχει ακόμα πράγματα να προσφέρει, στέλνοντας το... μήνυμα στη διοίκηση. Ο έμπειρος μέσος, για τον οποίο ο κόσμος θέλει νέο συμβόλαιο, μίλησε για την αλλαγή στην ψυχολογία της Τσέλσι και τόνισε ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί.

«Φυσικά μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, είναι πιθανόν. Αν συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας, κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, κάνουμε ένα μεγάλο σερί και καταφέρουμε να πιέσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποιος ξέρει; Σε αυτή τη θέση βάλαμε τους εαυτούς μας έπειτα από ένα κακό σερί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και ενώ ήμασταν στην κορυφή και ξαφνικά παραπαίουμε, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω.
Πρέπει να είμαστε θετικοί και η μεγάλη αλλαγή είναι ότι μπαίνουμε στα ματς με αυτοπεποίθηση και με επιθυμία όχι μόνο να πασάρουμε και να δώσουμε την μπάλα, αλλά και να είμαστε κοντά και να δουλεύουμε για τους συμπαίκτες μας. Όταν έχουμε αυτό μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε με την ΚΠΡ», είπε χαρακτηριστικά.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα