«Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»

«Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»

Απόστολος Παγώνης
«Είμαι αφοσιωμένος στον Άρη»

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκαθάρισε μιλώντας στο gazzetta.gr πως τον ενδιαφέρει μοναχά ο Άρης, κλείνοντας τα αυτιά του στα σενάρια για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι μόλις 19 χρονών και πέτυχε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να μιλάει όλη η Ελλάδα για τις ικανότητές του. Κατάφερε, με την φανέλα του Άρη να προσελκύσει ομάδες εντός και εκτός συνόρων που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στο gazzetta.gr και ευχήθηκε μια διαφορετική συνέχεια για τον Άρη.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες ο νέος χρόνος να τους φέρει υγεία, τύχη και αγάπη. Είναι τα τρία πράγματα που πάντα λέω πως πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να είναι καλά. Είναι τρεις ευχές που πάντα τις δίνω και αυτό επιθυμώ και από τους άλλους. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές επιτυχίες μέσα στο 2013 και μακριά από τραυματισμούς».

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με το 2012 να είναι μια δύσκολη χρονιά. Τι θέλεις να κρατήσεις και ν’ αφήσεις από την χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει.

« Το 2012 για μένα προσωπικά ήταν μια χρονιά πάρα πολύ καλή. Κρατάω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι οι πρώτες μου συμμετοχές με τη μεγάλη ομάδα του Άρη και τα θυμάμαι, διότι η ευτυχία που είχα τότε, ήταν απερίγραπτη! Και δεύτερο σημαντικό γεγονός η παρουσία μας στον τελικό του Euro. Είναι μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και ας μη πήραμε τον τίτλο. Βεβαία θα ήταν ό,τι το καλύτερο να επιστρέφαμε στην Ελλάδα με το τρόπαιο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν θέλω να θυμάμαι την πορεία της ομάδας η οποία δεν ήταν καλή. Εύχομαι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουμε και γρήγορα να ανακάμψουμε».

Η ομάδα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχετε μπροστά σας ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο. Περιθώριο για κάποιο στραβοπάτημα δεν υπάρχει, πως θα διαχειριστείτε την κατάσταση;

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο. Χρειάζεται προσπάθεια και πίστη από όλους μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης υπάρχει πίεση. Η οποία είναι μεγαλύτερη όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πόσο κοντά ή μακριά είναι το ενδεχόμενο να αγωνίζεσαι το 2013 με τα χρώματα κάποιας άλλης ομάδας; Έχεις ενημερωθεί, διαβάσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός συνόρων...

«Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και το μόνο που θέλω είναι να την βοηθήσω. Αυτό είπα και στον εκπρόσωπό μου. Δεν θέλω να με ενημερώνεται για τίποτα. Θέλω να με αφήσετε μακριά και να αφοσιωθώ στην ομάδα μου. Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να σε προσεγγίζουν ομάδες και να αναφέρεται το όνομα σου στον Τύπο. Όμως το καθήκον μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε σύντομα και θα νιώθουν πιο ήρεμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα