Ματαιώθηκε το φιλικό του Λεβαδειακού

Νίκος Τσιώκος
Ματαιώθηκε το φιλικό του Λεβαδειακού

bet365

Το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή Ψαχνών ματαιώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με τους Βοιωτούς να προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς.

Φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών ήταν προγραμματισμένο για σήμερα για τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς δεν έχει σταματήσει να βρέχει στη Λιβαδειά, οδήγησαν στη ματαίωση αυτού, ώστε να μην κινδυνέψουν οι ποδοσφαιριστές με κάποιο τραυματιμσό, αλλά και για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου.

Έτσι, οι Βοιωτοί προπονήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με την μπάλα. Τέλος, αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για το 2012, με την οποία θα συνεχιστεί και η προετοιμασία για την έναρξη του δευτέρου γύρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα