«Ως 30/1 θα αποφασίσω...»

«Ως 30/1 θα αποφασίσω...»

Γιώργος Τσακίρης
«Ως 30/1 θα αποφασίσω...»

bet365

Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Βιντιάδη προς τα μέλη της ORIGINAL που συνάντησε. Ξεκαθάρισε πως δεν κάνει καμία ταμειακή διευκόλυνση, ανακοίνωση βγάζει στις 5/1.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της εταιρίας Βιντιάδη και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες. Η ουσία της κουβέντας είχε να κάνει με την επιθυμία του Βιντιάδη να επενδύσει στην ΑΕΚ και μίλησε συγκεκριμένα για όλες τις κινήσεις του ως τώρα.

Οι οπαδοί επέμεναν ότι πέρασε πολύς καιρός από τότε που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του και θα έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει το θέμα, με τον Βιντιάδη να απαντάει ότι είναι πολύ πιο δύσκολα, πλέον, τα πράγματα στον επιχειρηματικό κόσμο και στο θέμα της ρευστότητας ενώ υπάρχει τεράστια οικονομικό πρόβλημα και στην ΑΕΚ. «Για να πετύχουμε όσα θέλουμε, θα πρέπει να έχουμε 100% επιτυχία σε όλες τις κινήσεις μας», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος επενδυτής.

Από εκεί και πέρα, ο Βιντιάδης αναφέρθηκε στους ελέγχους που έχει κάνει στα οικονομικά, στις επαφές του με τον Κιθ Χάρις αλλά και σε όσα προέκυψαν κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα. Εξήγησε, παράλληλα, ότι έχει δημιουργήσει τη δυνατότητα χορηγικού προγράμματος -και όχι μόνο- για την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο, είπε ότι ισχύουν όσα έχει πει ο ίδιος σε ανακοινώσεις ή δηλώσεις του και ξεκαθάρισε πως δε θα τοποθετείται για όσα λένε όσοι προσπαθούν να μιλήσουν εξ ονόματος του.

Για όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης για 10 εκατ. ευρώ που έχει μαζέψει ήδη για την ΑΕΚ ο Βιντιάδης, ο τελευταίος είπε προς τα μέλη της ORIGINAL ότι αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία έχει αυτή τη στιγμή γιατί αν δεν συγκεντρωθεί όλο το ποσό που χρειάζεται για να ξεπεράσει η Ένωση τα προβλήματα της, τότε δεν έχει νόημα το αν έχουν συγκεντρωθεί 10 εκατ. ευρώ. Αφησε, όμως, να εννοηθεί ότι υπάρχει αυτό το ποσό.

Η ουσία του θέματος, πάντως, είναι πότε θα τελειώσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το θέμα της εμπλοκής του στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Οπως αναμενόταν -και έχετε διαβάσει πολλές φορές στο gazzetta.gr- θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ (17/1) για να δούμε αν θα προχωρήσει ή όχι ο Βιντιάδης. Ο ίδιος, πάντως, πέρασε το μήνυμα ότι «θα αποφασίσω ως τις 30 Ιανουαρίου» (σ.σ. δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό...) ενώ ξεκαθάρισε πως δε θα κάνει καμία ταμειακή διευκόλυνση.

Τα ηγετικά στελέχη της ORIGINAL που ήταν στη συνάντηση, αποχώρησαν με αισιοδοξία λόγω των όσων είπε ο Βιντιάδης αλλά και του πρότζεκτ που παρουσίασε. Δεν είναι σίγουροι 100% ότι όλα θα πάνε καλά αλλά κατάλαβαν ότι χρειάζεται λίγος καιρός ακόμη και τηρούν πλέον στάση αναμονής. Είχαν πει, άλλωστε, στην ανακοίνωση τους ότι θα περιμένουν τον Βιντιάδη και αν δεν προχωρήσει αυτό το θέμα τότε πάμε για Πρωτοδικείο.

Ενημέρωση στους υπόλοιπους
Στις 18:30 τα στελέχη της ORIGINAL που ήταν στη συνάντηση με τον Βιντιάδη, θα μεταβούν στα Σπάτα για να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους οπαδούς της ΑΕΚ για όσα ειπώθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα