Το Σάββατο Βιντιάδης-ORIGINAL

Το Σάββατο Βιντιάδης-ORIGINAL

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Το Σάββατο Βιντιάδης-ORIGINAL

bet365

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι Δημήτρης Βιντιάδης και Δημήτρης Χατζηχρήστος οριστικοποίησαν το ραντεβού του Σαββάτου ανάμεσα σε υποψήφιο επενδυτή και ORIGINAL.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν και απέμενε αυτό να οριστικοποιηθεί. Οπως και έγινε την Παρασκευή, αφού Βιντιάδης και Χατζηχρήστος μίλησαν τηλεφωνικά και έκλεισαν ραντεβού για το Σάββατο, όπου ο υποψήφιος επενδυτής λογικά θα ενημερώσει την μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ για την απόφαση του να μπει στην ΠΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση, αν η απόφαση ήταν αρνητική, προφανώς δε θα υπήρχε λόγος να το πει αυτό ο Βιντιάδης πρόσωπο με πρόσωπο με τους οπαδούς.

Οπως και να έχει, περισσότερα θα γίνουν γνωστά το Σάββατο. Οπως και ο τρόπος με τον οποίο θα μπει στην ΠΑΕ ο Βιντιάδης. Καλό θα είναι, πάντως, αυτός να είναι με άμεση καταβολή μεγάλου ποσού για να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών και όχι με ταμειακές διευκολύνσεις κλπ γιατί ποτέ η ΑΕΚ δεν είδε προκοπή έτσι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα