«Κουβέντες του καφενείου»

«Κουβέντες του καφενείου»

Γιώργος Βροντάκης
«Κουβέντες του καφενείου»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στον Βλάση Τσάκα και αφού έκανε λόγω για κουβέντες του καφενείου, τόνισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί παραπάνω με τον συνεργάτη του Πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Η πράσινη ΠΑΕ στέλνει με νόημα το μήνυμα της πως αν δεν μπουν τα 28 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, τότε η συνέχεια μπορεί να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, ενώ δεν θα ασχοληθούν άλλο με τον Τσάκα και τον θόρυβο που προσπαθεί να προκαλέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η περίπτωση του κ. Τσάκα εδώ και καιρό κινείται στο πλαίσιο του φαιδρού. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στο θόρυβο που ο ίδιος ο Τσάκας προσπαθεί να προκαλέσει γύρω από το πρόσωπό του.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά:

Αν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την αγορά του Παναθηναϊκού, ας καταθέσει η Αυτού Υψηλότης το ποσό των € 28 εκ. έως τις 4 Ιανουαρίου, τελική προθεσμία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να λάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, όπως έχει δεσμευτεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι ως τώρα κουβέντες του καφενείου. Αλλά μετά την 4η Ιανουαρίου ίσως γίνουν υποθέσεις της Δικαιοσύνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα