Σκέψεις στον ΠΑΟΚ για αλλαγή γηπέδου

Σκέψεις στον ΠΑΟΚ για αλλαγή γηπέδου

Gazzetta team
Σκέψεις στον ΠΑΟΚ για αλλαγή γηπέδου

bet365

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ επιρρίπτει ευθύνες στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για τις πολλές θλάσεις στους ποδοσφαιριστές και οι σκέψεις για αλλαγή εγκαταστάσεων συνεχίζονται.

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής δήλωσε για το κέντρο της Νέας Μεσημβρίας: «Οι θλάσεις είναι πολλές και δεν μπορείς να τις χρεώσεις στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Κάτι άλλο φταίει και ίσως είναι το γήπεδο στη Νέα Μεσημβρία λόγω του υπεδάφους και τους ισχυρού αέρα».

Όπως αναφέρει το Goal, η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη για αλλαγή προπονητικού κέντρου είναι δεδομένη, ενώ φέρονται να έχουν ήδη γίνει επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με άλλα κέντρα, χωρίς να έχουν αποδώσει καρπούς. Ο Γιώργος Λώλας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων στη Σουρωτή διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον Σαββίδη για πιθανή επιστροφή των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα