Εσπασε τον... πάγο η Βέρντερ
Στους Γερμανούς μπορείς να προσάψεις πολλά, αλλά δεν μπορείς να μην τους αναγνωρίσεις ότι έχουν διευρυμένους ορίζοντες και αντιλήψεις. Φυσικά αυτό έχει τις προεκτάσεις του και στο ποδόσφαιρο και το επιβεβαίωσε με μία περίεργη κίνηση η Βέρντερ Βρέμης. Πλέον η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα έχει τεχνικό διευθυντή τον Τόμας Αϊχιν.
Η ιδιαιτερότητα του εν λόγω κυρίου είναι ότι τον... έκλεψαν από τους Κολόνια Σαρκς που είναι ομάδα χόκεϊ επί πάγο! Εντάξει ο 41χρονος παράγοντας δεν είναι τυχαίος στο ποδόσφαιρο, καθώς έχει φορέσει για 11 χρόνια τη φανέλα της Γκλάνμπαχ. «Τον επιλέξαμε επειδή έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να χειρίζεται τις αγορές και τις πωλήσεις παικτών και να να δημιουργεί ανταγωνιστικά ρόστερ», αιτιολόγησε ο πρόεδρος της Βέρντερ, Βίλι Λέμκε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
