«Βόμβα» με αποχώρηση Αναστόπουλου!

«Βόμβα» με αποχώρηση Αναστόπουλου!

Φώτης Καρακούσης
«Βόμβα» με αποχώρηση Αναστόπουλου!

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο του ΟΦΗ και πήγε στο προπονητικό κέντρο να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον ΟΦΗ η παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο έμπειρος προπονητής πήγε στα γραφεία της ομάδας και έθεσε τον εαυτό του εκτός Κρητικών, κάτι που όπως αναφέραμε δεν περίμενε κανένας. Από την πλευρά της η διοίκηση βλέποντας πως ο Αναστόπουλος ήταν αποφασισμένος, δεν είχε άλλο δρόμο από το να την δεχθεί και να τον ευχαριστήσει για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα τα χρόνια που βρίσκεται σε αυτή, ενώ ο... μουστάκιας πήγε στο προπονητικό κέντρο και μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον παίκτες του, ζητώντας τους να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Αναστόπουλου, όπως έλεγαν και από τον ΟΦΗ ακόμα είναι πολύ νωρίς μιας και κανείς δεν περίμενε πως ο προπονητής θα έφευγε, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξουν να βρουν την καλύτερη λύση με στόχο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα