Στέλνουν Ροντρίγκεζ οι Περουβιανοί

Στέλνουν Ροντρίγκεζ οι Περουβιανοί

Gazzetta team
Στέλνουν Ροντρίγκεζ οι Περουβιανοί

bet365

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Περού, με την Ρίο Άβε να έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Ροντρίγκεζ ακούγεται τις τελευταίες ώρες έντονα για την άμυνα του «τριφυλλιού» και η ιστοσελίδα «libero.pe», προχωρά το θέμα, αναφέροντας ότι η Ρίο Άβε έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

«Η Μπενφίκα και η Ρίο Άβε είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χοσέ Κάνοβα, αλλά η δεύτερη συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του, από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ αφήνει κενό στην άμυνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό», γράφει η παραπάνω ιστοσελίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα