Όχι σε Παρί για Καβάνι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι αποκάλυψε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, την οποία και δεν αποδέχθηκε.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου αρνήθηκε τα 55 εκατομμύρια ευρώ της γαλλικής ομάδας για τον Ουρουγουανό επιθετικό.
«Ο Έντινσον έχει γίνει σύμβολο για την πόλη μας, είναι ένας πολεμιστής και τόσο σημαντικός για μας ώστε αρνηθήκαμε τα 55 εκατομμύρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι σπουδαίος τόσο για την ομάδα μας όσο και για ολόκληρο το ιταλικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Ντε Λαουρέντις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
