Toν στέλνουν Τούμπα οι Γερμανοί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα λέγεται πως ο «δικέφαλος» συζητάει τη μεταγραφή για 2,5εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα στην «Bild» γίνεται αναφορά στο γεγονός πως ο νέος τεχνικός της Βόλφσμπουργκ δεν υπολογίζει τον Βιεϊρίνια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Πορτογάλο.
Μάλιστα, οι Γερμανοί γράφουν πως ο Τσιστιακόφ με τον εκτελεστικό διευθυντή των «λύκων» είναι σε επαφές, ενώ το ύψος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
