«Ήρθε η ώρα για τίτλο»

«Ήρθε η ώρα για τίτλο»

Απόστολος Παγώνης
«Ήρθε η ώρα για τίτλο»

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης στέλνει μέσω του gazzetta.gr τις ευχές του και μιλάει για την ώρα ενός τίτλου για τον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη, τον στενάχωρο αποκλεισμό του Άρη από το Κύπελλο, τις μεταγραφές και την Λεβερκούζεν.

Γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου 1993 ο Κώστας Σταφυλίδης από τα 12 του χρόνια βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, περνώντας από όλα σχεδόν τα στάδια των Τμημάτων Υποδομής. Ο αμυντικός του Δικεφάλου τον Νοέμβριο του 2011 έκανε ντεμπούτο στην α’ ομάδα του ΠΑΟΚ και ένα χρόνο αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα των Ανδρών στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία.

Το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα των Νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Bayer 04 Leverkusen παραμένοντας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ως δανεικός, για έναν χρόνο.

Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο gazzetta.gr, στέλνοντας αρχικά τις ευχές του ενόψει των εορτών.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, υγεία, ευτυχία και χαρά. Θα ήθελα να στείλω και τις ΠΑΟΚτσήδικες ευχές με την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Κι όταν λέω ψηλά εννοώ να κλείσουμε την χρονιά με έναν τίτλο. Το έχουμε όλοι ανάγκη, από εμάς τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που το λαχταράει. Όσον αφορά εμένα, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα ο Θεός να με βοηθήσει να έχω την υγεία και να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και προσπάθεια».

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δηλώσεις μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση ενός τίτλο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει ακόμα. Πιστεύεις πως φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να το πετύχετε;

«Ναι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το πετύχουμε. Στο Πρωτάθλημα μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι 8 βαθμούς μπροστά, όμως υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Το Κύπελλο είναι μια διαφορετική διαδικασία και πιστεύω ότι σ’ αυτό τον θεσμό μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα έχει αρκετά χρόνια να γευτεί την κατάκτηση ενός τίτλου και φέτος μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και του χρόνου το Πρωτάθλημα».

Για την ώρα ξέρετε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος σας για το Κύπελλο. Τελικά η επιθυμία να αντιμετωπίσετε τον Άρη δεν έγινε πραγματικότητα.

«Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να περάσει ο Άρης στην επόμενη φάση και αυτό μας στεναχώρησε πολύ. Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνουν δύο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για την πρόκριση. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στις δύο αναμετρήσεις με την Καλλιθέα για να περάσουμε στο Κύπελλο».

Με ποιον τρόπο μπορεί να απογειωθεί ο ΠΑΟΚ και του χρόνου να κατακτήσει το Πρωτάθλημα;

«Με την έλευση του κ. Σαββίδη έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν πάρα πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την παρουσία κάποιων έμπειρων παικτών η ομάδα θα απογειωθεί».

Κώστα το Καλοκαίρι θα αποχωρήσεις από την ομάδα του ΠΑΟΚ για το Λεβερκούζεν....

«Αυτή την στιγμή στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΟΚ και το πως θα κερδίζουμε κάθε αντίπαλο κάθε Κυριακή. Είμαι από μικρό παιδί στην Τούμπα και αυτή την ομάδα την αγαπάω και την πονάω».

Το φροντιστήριο Γερμανικών συνεχίζεται;

«Ναι. Είναι δύσκολη γλώσσα όμως προσπαθώ. Έχω επικοινωνία με τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν δύο φορές της εβδομάδα. Με ρωτάνε για την υγεία μου και αν συνεχίζω την πρόοδό μου στα γερμανικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα