Ακατάλληλος ο Αμπντούν και... μένει!

Ακατάλληλος ο Αμπντούν και... μένει!

Gazzetta team
Ακατάλληλος ο Αμπντούν και... μένει!

bet365

Στη διάθεση του Ζαρντίμ θα παραμείνει ο Αμπντούν καθώς η ομοσπονδία της Αλγερίας, έκρινε ότι λόγω του τραυματισμού του είναι ακατάλληλος να συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα.

Έτσι ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Κόπα Άφρικα, καθώς το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την διοργάνωση.

«Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας, μετά απο τον ιατρικό φάκελο, που πήρε με όλα τα στοιχεία των εξετάσεων του τραυματισμού του Τζαμέλ Αμπντούν, δηλώνει ότι ο παίκτης είναι ακατάλληλος για το Κόπα Άφρικα 2013 λόγω του χρόνου που απαιτείται για τη θεραπεία του και τις δραστηριότητες αποκατάστασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα