Στην πόρτα της εξόδου ο «Μπουμ»

Στην πόρτα της εξόδου ο «Μπουμ»

Gazzetta team
Στην πόρτα της εξόδου ο «Μπουμ»

bet365

Πολύ κοντά στο «διαζύγιο» φαίνεται πως βρίσκονται Παναθηναϊκός και Μπουμσόνγκ, αφού ο μάντζερ του παίκτη φέρεται να συμφώνησε στην πρόταση που έγινε από το Τριφύλλι και αυτό που μένει είναι η συγκατάθεση του 33χρονου άσου.

Ο Δημήτρης Γόντικας είχε επαφή με τον Φρεντερίκ Γκερά για το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Γάλλου στόπερ που «σέρνεται» εδώ και καιρό, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που έγινε, σύμφωνα με την «Live Sport».

Συγκεκριμένα η συμφωνία περιλαμβάνει 300.000 στο χέρι και τα υπόλοιπα περίπου 400.000 ευρώ σε δόσεις, ενώ παράλληλα θα ακυρωθεί ο επόμενος χρόνος του συμβολαίου που είχε υπογραφεί το περασμένο καλοκαίρι. Βασικό βέβαια είναι να ακουστεί και το «oui» του Μπουμσόνγκ, ώστε να τελειώσει οριστικά αυτή η υπόθεση για τους «πράσινους». Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε ο έμπειρος αμυντικός θα αναζητήσει ομάδα πιθανότατα στην πατρίδα του, με τον Γκερά να βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει ο «Μπουμ», τότε αναμένεται να αξιοποιηθεί από τον Ρότσα και να χρησιμοποιηθεί κανονικά ως το τέλος της σεζόν, οπότε και πιθανότατα θα υπάρξει το οριστικό «διαζύγιο». Από εκεί και πέρα, αν τελικά αποχωρήσει ο Γάλλος, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί για άλλον αμυντικό, κάτι που θα γίνει μόνο στο ενδεχόμενο που φύγει και κάποιος εκ των Βύντρα, Βελάσκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα