Την... γλίτωσε με Αντριάν (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Την... γλίτωσε με Αντριάν (vid)

bet365

Με αρκετό άγχος και μεγάλη δυσκολία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς η Ατλέτικο Μαδρίτης στην εντός έδρα αναμέτρηση με την Θέλτα (1-0), στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2012.

Νικηφόρα έκλεισε μία... ονειρεμένη χρονιά η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, για την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. «Χρυσή» αλλαγή για τους «ροχιμπλάνκος» ο Αντριάν, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 77ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κι ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα! Με δέκα παίκτες τελείωσαν πάντως οι Μαδριλένοι, αφού στο 86' ο Μοράντα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι η Ατλέτικο κατάφερε να διατηρήσει και το απόλυτο που έχει φέτος στην έδρα της στο πρωτάθλημα με 9/9 νίκες, πλησιάζοντας -έστω και προσωρινά- στους έξι βαθμούς την Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα αύξησε στους επτά τη διαφορά της από την τρίτη Ρεάλ.

Στον αντίποδα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τα πράγματα για τη Θέλτα, που παρέμεινε μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ματς περισσότερο από τις Μαγιόργκα, Γρανάδα. Αυτή εξάλλου ήταν η τρίτη διαδοχική της ήττα, με το ίδιο μάλιστα σκορ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα