Χωρίς Σουμπίνιο η αποστολή
Χωρίς τον Σουμπίνιο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ατρόμητος, στον επαναληπτικό του 1-1 που θα γίνει στο Περιστέρι το Σάββατο.
Ο Μπάγεβιτς άφησε εκτός τον ταλαντούχο παίκτη για προληπτικούς λόγους, αφού ενσωματώθηκε πριν δύο μόλις μέρες στις προπονήσεις της ομάδας και δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπέλιτς, Γκαρσία, Κούτσι, Αθανασίου, Επστάιν.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Όσο για τα εισιτήρια, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου θα είναι διαθέσιμα από αύριο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Aύριο (Παρασκευή) το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων.
Το Σάββατο, οι ώρες λειτουργίας του γραφείου θα είναι από τις 12.00 μέχρι τις 17.00. Από τις 18.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
10 ευρώ στη Θύρα 7.
15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.
30 ευρώ στη Θύρα 3.
10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.
Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
