Ο Καράμπελας στο gazzetta.gr

Ο Καράμπελας στο gazzetta.gr

Gazzetta team
Ο Καράμπελας στο gazzetta.gr

bet365

Ήθελε Ολυμπιακό ο Nίκος Καράμπελας και μέσα από το gazzetta.gr αναλύει τις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Τι εύχεται για την ΑΕΚ!

Στον όμιλο των ανίσχυρων ήταν αρκετοί οι ισχυροί, με τη Λεβάντε πάντως να μην είναι εμπόδιο ανυπέρβλητο. Ο Φάνης Γκέκας αποχώρησε από την ομάδα, ωστόσο υπάρχει ελληνικό χρώμα και ο Νίκος Καράμπελας μέσα από το gazzetta.gr τονίζει πως το έργο του Ολυμπιακού θα είναι αρκετά δύσκολο. Ο Έλληνας αμυντικός μιλά για τις δυο αναμετρήσεις την καυτή έδρα στο «Καραϊσκάκη», ενώ δεν ξεχνά την ΑΕΚ!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Λεβάντε προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στην sportingbet

Ο μπακ της Λέβαντε μίλησε για τις δυο αναμετρήσεις, το... φαβορί, αλλά και το μυστικό για την πρόκρισης! Ο Καράμπελας είπε:

Για την αντίδρασή του στην κλήρωση:«Από την πρώτη στιγμή ευχόμουν να βρούμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ και χαίρομαι γι' αυτό. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Γυρίζω στην Ελλάδα για ένα ματς και θα βρω γνωστούς, φίλους που έχω και στον Ολυμπιακό».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Σε αυτό το επίπεδο είναι όλα ανοιχτά, δεν υπάρχει φαβορί και είναι από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης. Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία στην Ευρώπη, εμείς βρισκόμαστε στο καλύτερο μας σημείο, όλα είναι ανοιχτά... Η Λεβάντε αυτήν την στιγμή είναι 5η στην Ισπανία και πηγαίνει πολύ καλά ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα απίστευτο σερί στην Ελλάδα, είναι πρώτος με διαφορά και ενώ έρχεται από έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την κατάσταση της Λεβάντε: «Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω πως θα είμαστε σε δυο μήνες, αλλά τη δεδομένη στιγμή είμαστε στα καλύτερά μας. Βρισκόμαστε στην 5η θέση ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα, αρκετά δυνατοί και έχουμε ως φιλοσοφία να κερδίζουμε σε κάθε ματς.

Εντός είμαστε δυνατοί, αλλά και εκτός έδρας δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Πιστεύω πως το δυνατό μας σημείο είναι ο ενθουσιασμός και η δίψα για διάκριση. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και στην Ευρώπη. Το κλίμα είναι πολύ καλό, είμαστε οικογένεια και αυτό μας δίνει δύναμη...».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη ομάδα και φαίνεται από το σερί το οποίο διατηρεί. Δεν είναι εύκολο να το καταφέρεις αυτό... Στον όμιλο του Champions League τα πήγε περίφημα, συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς και ήταν στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι την προτελευταία αγωνιστική. Το υλικό του είναι εξαιρετικό, έχει παίκτες ικανούς για τη διαφορά και μια πολύ καυτή έδρα. Το έργο μας θα δύσκολο και στόχος μας να έχουμε κάνει το βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς».

Για το μυστικό της πρόκρισης: «Η άμυνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Στόχος μας να μην δεχθούμε γκολ στην Ισπανία, ακόμα και αν δεν σκοράρουμε, πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, γιατί το Καραϊσκάκη είναι δύσκολη έδρα. Δεν υπάρχει φαβορί. Θα γίνουν δυο σπουδαία ματς».

Για την δική του παρουσία: «Θέλω να παίξω και στα δύο ματς. Είμαι πολύ καλά και στόχος μου να βοηθήσω για το καλύτερο. Όπως ανέφερα η ομάδα είναι στην ιδανική κατάσταση και σε όλες τις διοργανώσεις, εντός και εκτός πάμε για τη νίκη».

Για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Αρκετές ομάδες πληρώνουν την κρίση. Πρόκειται για κάτι που έχει πλήξει και επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με ομάδες να μην έχουν έσοδα και παίκτες να μην πληρώνονται. Δυστυχώς ανάμεσά τους είναι και η ΑΕΚ.

Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, απόρροια των όσων συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν φυσικό και επόμενο να μην αντέξει η ΑΕΚ τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Μακάρι να βρεθεί λύση γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, αλλά και κόσμο που συνεχίζει να την στηρίζει και να της συμπαραστέκεται».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα