Χαρούμενος ο Πουγιόλ

Χαρούμενος ο Πουγιόλ

Θάνος Σαρρής
Χαρούμενος ο Πουγιόλ

bet365

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιολ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη κλήρωση της ομάδας του με τη Μίλαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι πάντα του άρεσε να παίζει στο Μιλάνο.

Μπαρτσελόνα και Μίλαν αποτελούν ένα ζευγάρι που έχει χαρίσει πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά ματς στο παρελθόν και κάτι ανάλογο περιμένουν όλοι και από τις επικείμενες αναμετρήσεις τους. Την... μαγεία που υπάρχει στα παιχνίδια των δύο ομάδων να αναγνωρίζει και ο Πουγιόλ. Ο Καταλανός αμυντικός, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, υποστήριξε ότι παρά τις δυσκολίες, είναι χαρούμενος για την κλήρωση.

«Προσωπικά, είμαι πραγματικά χαρούμενος, όχι επειδή θα είναι εύκολο, το αντίθετο μάλιστα. Είμαι χαρούμενος επειδή η Μίλαν είναι μια ομάδα που μου άρεσε πάντα και μου άρεσε να παίζω εκεί. Έχουν ένα φανταστικό γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια φανταστική νοκ-άουτ αναμέτρηση. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Πρωτάθλημα ουσιαστικά σε μια βδομάδα. Αυτή τη φορά έχουμε ξεκινήσει πραγματικά καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο το 2013», δήλωσε ο Πουγιόλ.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα