Αισιόδοξος ο Ρουμενίγκε

Αισιόδοξος ο Ρουμενίγκε

Θάνος Σαρρής
Αισιόδοξος ο Ρουμενίγκε

bet365

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τα ματς της ομάδας του με την Άρσεναλ, τονίζοντας ωστόσο ότι οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Άρσεναλ και είναι θεωρητικά το φαβορί, δεδομένων των προβλημάτων που παρουσιάζουν φέτος οι «Κανονιέρηδες». Ωστόσο, ο Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και να υποτιμήσουν την ομάδα του Βενγκέρ και ζήτησε να μπουν τα θεμέλια της πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Emirates.

«Νομίζω ότι μπαίνουμε στο ματς και έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά μπορεί να κάνουμε το λάθος και να τους υποτιμήσουμε. Η Άρσεναλ έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στο πρωτάθλημα τους τελευταίους μήνες, κάτι που μπορείτε να καταλάβετε με μια ματιά στη βαθμολογία. Αλλά για κανένα λόγο δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς. Ανυπομονώ για το ματς στο Λονδίνο και τη ρεβάνς στο Μόναχο Ο Λούκας Ποντόλσκι, ως πρώην παίκτης της Μπάγερν είναι γνωστό πρόσωπο.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε όπως η Σάλκε στο Λονδίνο, όταν κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0. Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια με μια καλή εμφάνιση στο Λονδίνο, αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για το ματς στην έδρα μας. Δεν το αποκαλούσα ως τυχερή κλήρωση, αλλά ως μία που μπορούμε να περάσουμε. Ανυπομονώ να δω τον παλιό μου φίλο Αρσέν Βενγκέρ και ελπίζω να περάσουμε στην επόμενη φάση».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα