«Μπάρτσα, το πιο δύσκολο εμπόδιο»

Θάνος Σαρρής
«Μπάρτσα, το πιο δύσκολο εμπόδιο»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Ουμπέρτο Γκαρντίνι, τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο που θα μπορούσε να τύχει στους Ροσονέρι και ευχήθηκε ο Βιλανόβα να είναι στον πάγκο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Μίλαν και Μπάρτσα ξανά αντιμέτωπες στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκαρντίνι υποστήριξε ότι αυτή τη φορά ελπίζει η ομάδα του να προκριθεί, ενώ δεν ξέχασε τον Τίτο Βιλανόβα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Πέρυσι τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές, αυτή τη φορά ευτυχώς μόνο μία. Έχουμε συνηθίσει πλέον να παίζουμε στην Καταλονία. Είμαστε πολύ κοντά στον Τίτο Βιλανόβα και την οικογένειά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επέμβασή του.

Ελπίζουμε ότι θα είναι στον πάγκο απέναντί μας. Βελτιωνόμαστε και είμα σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το Φεβρουάριο. Αντιμετωπίζουμε μία τέλεια μηχανή, ακόμα και αν είχαν περισσότερα προβλήματα από ό,τι συνήθως στους ομίλους. Ας ελπίσουμε ότι θα προκριθούμε αυτή τη φορά. Είναι το πιο δύσκολο εμπόδιο που θα μπορούσε να μας τύχει, αλλά αν καταφέρουμε να το περάσουμε, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα