«Άλλαξε το» από Αλαφούζο και... Γκμοχ!

«Άλλαξε το» από Αλαφούζο και... Γκμοχ!

Gazzetta team
«Άλλαξε το» από Αλαφούζο και... Γκμοχ!

bet365

Σε μία... λεπτή κλωστή κρέμεται το μέλλον του Χουάν Ραμόν Ρότσα, αν και από τον Παναθηναϊκό επιχειρούν να χαμηλώσουν τους τόνους. Ολα θα κριθούν στη συνάντηση με τον Αλαφούζο

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσουν μαζί το Τριφύλλι με τον Αργεντινό τεχνικό, έπειτα από την «βόμβα» που έπεσε χθες στο «πράσινο» στρατόπεδο με τις δηλώσεις του δεύτερου και τη στήριξη των παικτών.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί με τον Ρότσα και εκεί θα συζητηθούν όλα. Η συνάντηση θα γίνει στον ΣΚΑΙ μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από χθες αργά το βράδυ να χαμηλώσει τους τόνους, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιππροεδρο Χρήστο Παναγόπουλο, για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου και διευκρινίστηκε τι από όσα είπε δεν άρεσε στη διοίκηση. Από την ΠΑΕ έβγαινε μία σιγουριά ότι ο Ρότσα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία χωρίς να αντιδράσει στις αποχωρήσεις παικτών.

Πάντως δεν αποκλείεται να μην τα βρουν τελικά και ο «Mr ΣΚΑΪ»να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Ρότσα, μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Στην περίπτωση που τελικά επέλθει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι ετοιμάζει τον Γιάτσεκ Γκμοχ για να αναλάβει την ομάδα όπως αναφέρει δημοσίευμα της«Sportday»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα