Ο... Φονέας της Πλατείας!

Φώτης Καρακούσης
Ο... Φονέας της Πλατείας!

bet365

Ο «Φονέας των γιγάντων» ξαναχτύπησε! Ο Φωστήρας. Ο έχασε με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά το «χρυσό γκολ» του Κάμπα έδωσε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Τι και αν από το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα το 21' είχε πάρει με το 2-0 ένα σκορ πρόκρισης; Τι και αν στο ίδιο διάστημα είχε δύο δοκάρια και πολλές και σημαντικές ευκαιρίες; Ο Πανιώνιος δεν είχε Κάμπα! Αυτόν τον μεγάλο επιθετικό τον έχει ο Φωστήρας και μαζί και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Ο πάλαι ποτέ φονέας των γιγάντων πήγε στη Νέα Σμύρνη έχοντας στα υπέρ του το 1-0 του Ταύρου, είδε τον Πανιώνιο να πετυχαίνει δύο τέρματα, αλλά ήταν αυτός που στο τέλος πανηγύρισε την σπουδαία πρόκριση. Μια πρόκριση που ήρθε στο 78' με το γκολ του Κάμπα και πλέον ο Φωστήρας θα περιμένει να δει ποιος από τους ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό (1-0 οι Ηπειρώτες στο πρώτο ματς και η ρεβάνς διεξάγεται στις Σέρρες) για να δουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στον δρόμο για τα προημιτελικά.

Και όμως θα το είχε τελειώσει από το πρώτο

Ο Φωστήρας μπορεί να πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος όχι απλά είχε την ολοκληρωτική υπεροχή, αλλά θα μπορούσε να είχε καθαρίσει και την πρόκριση και μάλιστα χωρίς κόπο. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 12' είχαν δοκάρι σε σουτ του Μενδρινού.

Στο επόμενο λεπτό το αχ έδωσε την θέση τους στο γκολλλλλλ με τον Ντούνη να ανοίγει το σκορ μετά από γύρισμα του Καμπάνταη και σουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν προκειμένου να πετύχουν και άλλα γκολ και το κατάφεραν στο 21' και πάλι με τον Ντούνη, ο οποίος είδε τον Γουνδουλάκη να αφήνει ωραία την μπάλα και με πλασέ να κάνει το 2-0 και να δίνει στην ομάδα του σκορ πρόκρισης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, αλλά ο Γουνδουλάκης στο 45' είδε την μπάλα να σταματά και πάλι στο δοκάρι του Μπότου.

Μίλησε ο Κάμπας

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τον Πανιώνιο να γυρνάει πίσω να κρατήσει το σκορ και τον Φωστήρα να δείχνει πως δεν μπορεί να απειλήσει. Βέβαια όσο φτάναμε στο τέλος και οι γηπεδούχοι δεν αναζητούσαν το τρίτο γκολ, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγαίνουν δειλά-δειλά στην επίθεση και στο 78' δικαιώθηκαν. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Δωροβίνης εκτέλεσε κόρνερ ο Κάμπας σηκώθηκε για κεφαλιά κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μείωσε σε 2-1 και έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον Φωστήρα και στην συνέχεια αποβλήθηκε για τους πανηγυρισμούς του.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και μετά το τελευταίο σφύριγμα οι παίκτες του Φωστήρα έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πρόκριση, με την πίστη πως μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα.

Γήπεδο: Δημοτικό Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (90' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκόγιε)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπας

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα