Με Μήτρογλου στην κορυφή

Με Μήτρογλου στην κορυφή

Δημήτρης Τομαράς
Με Μήτρογλου στην κορυφή

bet365

Με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού ξεκινά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση.

Με βάσει τις νεότερες πηγές ο Ολυμπιακός θα έχει τον Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Ντιακιτέ, τα δύο στόπερ θα είναι οι Παπάζογλου και Κοντρέρας και αριστερά ο Χολέμπας.

Στον άξονα θα πάνε οι Φέϊσα, Γκρέκο και Μασάντο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Φουστέρ και Φετφατζίδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα