Μέσα και ο Περόνε
Ένα ακόμα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης. Μετά τον Χρήστο Πιπίνη τη Δευτέρα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είδε σήμερα και τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Αργεντινός ήταν για αρκετό καιρό εκτός δράσης και, πλέον, τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και θα είναι πιθανότατα στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με τη Λάρισα.
Αντίθετα, οι Μαρκ Καστέλς και Γκάμπριελ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσουν από αύριο να μπουν στην προπόνηση. Επίσης, οι Φερνάντο Ουσέρο, Καλίφα Σανκαρέ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, ο Τάσος Μπακασέτας τη θεραπευτική του αγωγή, ενώ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είναι ασθενής και δεν προπονήθηκε. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα, ανάπτυξης παιχνιδιού και «οικογενειακό διπλό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
