Ταξίδι στην Κύπρο ο Κοβάσεβιτς

Ταξίδι στην Κύπρο ο Κοβάσεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ταξίδι στην Κύπρο ο Κοβάσεβιτς

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πρόκειται να κάνει ταξίδι στην Κύπρο για τον Ντόσα Τζούνιορ όπως προκύπτει από πληροφορίες από την μεγαλόνησο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν περισσότερο τον Ολυμπιακό από την Κύπρο είναι οι Ντόσα Τζούνιορ και Ρικάρντο Λαβόρδε. Για τον Λαβόρδε μάλιστα διαβάσετε σχετικά την Τρίτη στο gazzetta.gr. Βάσει ενημέρωσης που έρχεται από το νησί της Αφροδίτης ο Κοβάσεβιτς πρόκειται να μεταβεί άμεσα εκεί για τον αμυντικό της ΑΕΛ και ίσως και για τον παίκτη της Ανόρθωσης.

Από μεριάς των Πειραιωτών έχει διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη κίνηση ούτε ταξίδι. Ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο είναι συνεχείς. Θυμίζουμε πως ο Ντόσα Τζούνιορ κοστολογείται με 1 εκατ. ευρώ και ο Λαβόρδε με 2 με τον δεύτερο να μην παραχωρείται καθόλου εύκολα ειδικά για τον Γενάρη.

Πάντως τόσο ο Κοβάσεβιτς όσο και ο Βρέντζος είναι σε διαρκή ταξίδια στο εξωτερικό και για επαφές για παίκτες και για το Next Gen Series. Απ' αυτά μπορεί και να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα και μπορεί και όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα