Τα πρώτα δελτία των Θρύλων!

Τα πρώτα δελτία των Θρύλων!

Gazzetta team
Τα πρώτα δελτία των Θρύλων!

bet365

Με αφορμή την ανανέωση των συμβολαίων του Λιονέλ Μέσι, του Τσάβι Ερνάντες και του Κάρλες Πουγιόλ, η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα πρώτα τους δελτία!

Μια ζωή γεμάτη επιτυχίες στη Μπάρτσα! Από μικρά παιδάκια έγιναν ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης και η ομάδα δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους! Tα χαρακτηριστικά που βγάζει στο παιχνίδι του ο Τσάβι φαίνονταν από όταν ήταν 11χρονών και πήγε στους Καταλανούς, το 1991. Κυρίως, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Μπάρτσα, η ευφυΐα του και ο τρόπος που καταλάβαινε τη σχέση κέντρου-επίθεσης.

Έπαιξε σε όλα τα επίπεδα μέχρι την πρώτη ομάδα, όπου έκανε ντεμπούτο το 1998. Με 652 συμμετοχές, είναι ρέκορντμαν. Από την πλευρά του, ο Πουγιόλ είναι αρχηγός της Μπαρτσελόνα από το 2004. Αρχικά έπαιζε ως εξτρέμ και στη συνέχεια γύρισε μπακ, θέση από την οποία έκανε και ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 1999. Ο Μέσι, για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πήγε στο σύλλογο το 2000. Το 2016, όταν και τελειώνουν τα νέα τους συμβόλαια, ο Τσάβι θα βρίσκεται στους Μπλαουγράνα για 25 χρόνια, ο Πουγιόλ για 21 και ο Μέσι για 18.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα