Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Βύντρα, αλλά...

Gazzetta team
Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Βύντρα, αλλά...

bet365

Ο Λουκάς Βύντρα και η διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό δεν αφήνουν αδιάφορο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως περιμένει πρώτα να μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τους «πράσινους».

Η διάθεση του ΠΑΟΚ να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι δεδομένη. Οι προτάσεις πέφτουν... βροχή, με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λούκας Πέρεθ να παραμένουν οι προτεραιότητες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Υπάρχει όμως και η άμυνα...

Ο δικέφαλος είχε ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ της Ντιναμό Μόσχας, η οποία τον παραχωρεί δανεικό, ωστόσο οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Βύντρα ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο αρχηγός του τριφυλλιού βρίσκεται στη λίστα με τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές και έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Γιώργο Δώνη.
Για να γίνει όμως το οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα του με το «τριφύλλι». Είναι πιθανόν, εφόσον οι απομακρύνσεις από τον Παναθηναϊκό ολοκληρωθούν, να γίνουν κρούσεις και σε άλλους ποδοσφαιριστές.
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα