Τους άφησε όλους εκτός ο Ρότσα!

Τους άφησε όλους εκτός ο Ρότσα!

Γιώργος Βροντάκης
Τους άφησε όλους εκτός ο Ρότσα!

bet365

Ο Ρότσα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Προοδευτική θα δώσει ευκαιρίες σε νέους αφήνοντας εκτός αποστολής τους Καρνέζη, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλο, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Κουίνσι, Σπυρόπουλο, Φορναρόλι και Βελάσκες.

Ο Αργεντινός προπονητής του Παναθηναϊκού δεν πήρε στην αποστολή για τον Κορυδαλλό πολλούς από τους παίκτες που ακούγονται πως θα «τελειώσουν» από την ομάδα από τον Ιανουάριο κιόλας (Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Κουίνσι και Σπυρόπουλος), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπολογίζει στον Μπρούνο Φορναρόλι που είχε σκοράρει για πρώτη φορά απέναντι στην Προοδευτική.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στον αγώνα Προοδευτική-Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.55 στην sportingbet

Ο συνήθης ύποπτος Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν θα δώσει το παρών, όπως και ο Ορέστης Καρνέζης που θα πάρει ανάσες. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει για τους Βιτόλο, Τοτσέ και Σεϊταρίδη.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έμειναν εκτός αποστολής έκαναν ασκήσεις αντοχής. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής "5-2", ταχύτητες και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα με περιορισμούς.

Ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στην αριστερή κνήμη και ο Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στη 18μελή αποστολή της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Προοδευτική (19.12.2012 - 14:00 ΟΤΕ TV) που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Νίκαιας, στο πλαίσιο της 3ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Κουίνσι, Σπυρόπουλος, Φορναρόλι, Βελάσκες, Κουσίδης. Από τους λεγόμενους βασικούς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μπορεί να υπολογίζει στους Χάρη Μαυρία, Ιμπραϊμ Σισοκό και τον Χοσέ Ζέκα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι: Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Μαρινάκης, Σο, Μπαρμπαρούσης, Αντρέ Πίντο, Πετρόπουλος, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα