Τσουκαλάς: «Συγγνώμη στον κόσμο»
Απέναντι στην πρώην του ομάδα αγωνίστηκε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την υπεροχή και ο ΠΑΟΚ τα γκολ, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα.
«Χωρίς να το καταλάβουμε δεχθήκαμε τρία γκολ. Είχαμε την υπεροχή, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε τα γκολ χωρίς πολλές φάσεις. Εμείς δείξαμε ότι μετά τα γκολ που δεχθήκαμε μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε φάσεις. Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν κοντά μας από το πρώτο λεπτό», ήταν τα λόγια του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
