Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ταυλαρίδης

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ταυλαρίδης

Νίκος Τσιώκος
Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ταυλαρίδης

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ξεκίνησε τρέξιμο, όμως δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ κανονικά στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Νάστος, παρά τα ράμματα που του έγιναν.

Το μυαλό στο τελευταίο παιχνίδι για το 2012 έχουν στον Ατρόμητο, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι Περιστεριώτες θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά, δηλαδή με νίκη, που συνάμα θα φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ενόψει του εν λόγω αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε θα έχει, ως γνωστόν, στη διάθεσή του τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο και συνέχισε τη θεραπεία του. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Νάστος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με δεδομένο ότι στο ημίχρονο του ματς με την ΑΕΚ του έγιναν πέντε ράμματα στο σαγόνι, και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Όσον αφορά τον Σουμπίνιο, έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αύριο θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν χθες είδαν σε βίντεο τον αγώνα μαζί με τον Μπάγεβιτς και έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να προπονούνται εντατικά.

Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να αποφασίζει αύριο σε ποιο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα