Εξηγήσεις από Ρότσα

Εξηγήσεις από Ρότσα

Gazzetta team
Εξηγήσεις από Ρότσα

bet365

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κλήθηκε εκτάκτως στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας στη Βέροια.

Η ήττα των «πρασίνων» με 3-0 από τη Βέροια προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας και τον τρόπο που έχασε με κατεβασμένα χέρια και ήταν δεδομένο από το βράδυη της Κυριακής ότι δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στην αναμέτρηση Προοδευτική-Παναθηναϊκός σε απόδοση 1.55 στην sportingbet

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, με την οποία ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξουν συνέπειες, κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή της ομάδας, Χουάν Ραμόν Ρότσα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Ο Αργεντινός εξήγησε τους λόγους, συζητήθηκαν και άλλα θέματα και ο Παναθηναϊκός προχωράει ως έχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα