Πετρόπουλος για ΑΕΚ

Πετρόπουλος για ΑΕΚ

Gazzetta team
Πετρόπουλος για ΑΕΚ

bet365

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναζητούν έναν επιθετικό για τη μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου και από τη στιγμή που το η περίπτωση του Φάνη Γκέκα συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, βλέπουν ζεστά τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο «Πετρογκόλ» έχει ακουστεί και στο παρελθόν για την Ένωση, ωστόσο αυτή φορά τα δεδομένα δείχνουν διαφορετικά. Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού κάνει μπαμ και παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τα εμπόδια, οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προσθέσουν ένα φορ στο ρόστερ. Η περίπτωση του Φάνη Γκέκα έχει πολλές δυσκολίες και έτσι «δουλεύονται» παράλληλα και άλλες υποθέσεις. Ψηλά στη λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο Πετρόπουλος.

Σε καλή ηλικία, με καλά στοιχεία και συμβόλαιο που λήγει. Οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις έχουν ήδη γίνει και από την Ένωση περιμένουν πλέον να δουν αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, για να κάνουν την κίνησή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα