To... Όσκαρ, στον Καρντόζο!

Γιώργος Φραδελάκης
To... Όσκαρ, στον Καρντόζο!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τον Όσκαρ Καρντόζο να κάνει... όργια φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα, οι «Αετοί» φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τη Μαρίτιμο (4-1), στο τελευταίο τους ματς πρωταθλήματος για το 2012.

Τι κι αν στο 25' βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Ροντίγκο Αντόνιο; Η ομάδα της Λισσαβόνας είχε έναν Καρντόζο να... τον πιεις στο ποτήρι, αφού κάνοντας στη συνέχεια χατ τρικ, διατήρησε την ομάδα του στην κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα.

Αρχικά ο Παραγουανός επιθετικός έφερε το ματς τα ίσια στο 34', με τη φάση που ουσιαστικά «τελείωσε» τους φιλοξενούμενους να είναι αυτή του 65ου λεπτού, όπου ο Ρομπέρζ υποπίπτει σε πέναλτι και αποβάλλεται, με τον Καρντόζο να φέρνει το ματς τούμπα. Μάλιστα δεν πέρασαν περισσότερα από τρία λεπτά για να πετύχει και τρίτο γκολ ο 29χρονος άσος, με τον Ροντίγκο στο 88' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα η Μπενφίκα διατηρήθηκε στο +9 από την 3η Μπράγκα, ενώ η Μαρίτιμο (9η) έμεινε τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα